Fullspäckad dag | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Fullspäckad dag

P5241207 P5241227 P5241195 P5241217 P5241206 P5241225Shorts – H&M // Body – H&M // Kappa – Gina Tricot // Skor – Scorett // Armband – Pandora, Thomas Sabo & Marc By Marc Jacobs

Hej på er!

Jag är helt slut. Jag har velat sätta mig ner och blogga hela dagen men jag åkte hemifrån på ett möte i stan redan vid tio imorse och sen kom det upp nya saker hela tiden och jag kom liksom aldrig hem. Men nu när klockan är närmre 5 så är jag äntligen hemma och ska äta en alldeles för sen lunch, ÄNTLIGEN. Haha! Jag tycker inte om att jag inte hunnit blogga på hela dagen, det gör mig lite smått stressad. Jag menar, detta är ju ändå mitt jobb och jag vill sköta det bra. Nu så har jag dock varit borta för att jobba med saker runt mina sociala medier idag så jag har ju i alla fall varit produktiv!

Jag har inte sagt det till er tidigare. Men ni vet ju att jag ska flytta min blogg till Veckorevyn och i samband med detta så skrev jag också kontrakt med YouTube nätverket United Screens.  Jag var där tidigare idag och hade ett möte med min Partner manager Amanda. Det var verkligen superkul och vi satt och pratade massa seriöst varvat med en hel del skratt, SÅ härligt! Jag känner på mig att nu när jag byter både till Veckorevyn och United Screens så kommer jag att bli mer taggad igen, det känns så roligt att jobba med nya människor. Jag är riktigt pepp! Nu är det ju faktiskt mindre än en vecka kvar tills jag flyttar bloggen till VeckoRevyn, så spännande!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. johanna

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten drogunduspellcaster@gmail.com din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 2. THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 3. victor

  I read testimonies about a love spell caster by Dr. Ereke on how he has helped lots of people in bringing back their ex lovers within 48hours, Sincerely I was just thinking if that was real and if this man could really help bring back my lover whom I love so much. I decided to contact him because I love my girlfriend very much and we have been apart for a couple of months I really missed her so much, I have tried all other means to get her back but couldn’t. I contacted erekespellcaster@yahoo. com and He told me that my ex will come back to me in the next 48 hours, Dr. Ereke released her up to know how much i loved and wanted her. And opened her eyes to picture how much we have share together. My ex is now back to me again. As I`m writing this testimony right now I`m the most happiest guy on earth and me and my girlfriend are living a happy life and our love is now stronger than how it was even before our break up. All thanks goes to Dr. Ereke for the excessive work that he has done for me by helping me to get back with my ex girlfriend. I would like to drop Dr. Ereke email address and hope you see this testimony and contact him if you have any problem Email him: erekespellcaster@yahoo. com

 4. mary

  Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig och också råd till någon som lider av civilproblemet. Han tog tillbaka mannen jag älskar och vårdar med hela mitt hjärta, En man som lämnade mig för en annan kvinna i bra 6 månader, med 2 barn, hoppades allt förlorat tills jag hittade Dr OGUNDU email online, som berättade för mig att allt kommer att bli bra . Han berättade för mig att min man kommer tillbaka om 2 dagar, jag är så underbar idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer att rekommendera dig mot liknande problem att kontakta Dr OGUNDU vem är pålitlig och rakt framåt kan du kontakta honom via e-post {drogunduspellcaster@gmail.com}
  Om du också behöver lösas i följande problem, kontakta honom så bra.
  1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) Kärlekstavling
  (3) Du vill bli promad på ditt kontor.
  (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
  (7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) om du inte kan uppfylla din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja din man
  (12) om du vill ha dina önskemål.
  (13) Graviditet stava för att bli gravid baby
  (14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett scenen
  (15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  Ännu är e-postadressen {drogunduspellcaster@gmail.com} omedelbart kontakta honom

 5. Rebecca Risberg

  Hej fina Ellen!! Din blogg och youtubekanal är så BRA! Du inspirerar verkligen ❤️ Du ser verkligen så hälsosamt vacker ut utan att du överdriver med träning osv. Önskar att jag hade samma motivation som dig till att träna och äta hälsosamt. Jag försöker flera gånger men tröttnar väldigt fort, framförallt när det gäller kosten som jag tycker är svårast. Har du några tips!?!? Vill verkligen komma igång och få det till en livsstil.

 6. Jessica

  Du är verkligen så himla vacker och inspirerande!! Och du verkar även som en helt fantastisk person. Skulle verkligen bli sååååå glad om du gjorde en “What I eat in A day” video, en video om din hudvårdsrutin och även hur du sminkar dig. Som sagt, du är fruktansvärt vacker och inspirerande ❤️

Annons
stats