Ensam tjej i gymmet idag | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Ensam tjej i gymmet idag

P5271340 P5271358Hoodie – Gymshark // Linne – Gymshark // Shorts – Dcore // Skor – NIKE // Sport bh – Gymshark

Såhär såg jag ut på gymmet idag, det är sjukt varmt ute så jag satsade på shorts. Det är verkligen så skönt att det är så pass varmt ute nu att man faktiskt kan gå ut såhär. 😍 Jag tränar sällan i shorts, det känns som att jag visar så himla mycket hud då… Eller känns, det är inte en känsla utan det är fakta: Man visar mycket hud när man har shorts på sig. ! Inte för att det är något fel att visa mycket hud, jag tycker att det är as snyggt med korta träningsshorts men jag kan ändå inte låta bli att känna mig lite smått blottad. Jag går ju i kjol till vardags mestadels men just i gymmet brukar jag köra mycket på ganska täckande kläder med långa tights och långärmade tröjor.  But not today. 😎


So this is how I looked at the gym today, it’s super hot outside so I went for shorts. It’s so nice that it’s warm enough now that you can actually go out like this. 😍 I rarely train in shorts, it feels like I show so much skin then … Or feel it’s not a feeling but it’s fact: You’ll notice a lot of skin when wearing shorts. ! Not because there is something wrong with showing a lot of skin, I think it’s nice with short training shorts, but I can not help feeling a little bit blunt. I’m almost always wearing a skirt for everyday life but in the gym, I usually wear clothes with long tights and long sleeved shirts. But not today. 😎
P5271341

Jag trodde faktiskt att jag skulle vara ensam på gymmet idag med tanke på det fina vädret men det var faktiskt en del människor på gymmet ändå. . Dock så var det BARA män där, det var verkligen inga tjejer där idag. Ni ser kanske det på bilderna i bakgrunden? Det är faktiskt lite ovanligt på judet det gymmet som jag körde på idag, jag har aldrig varit med om att jag har varit ensam tjej där förut. Aja, det är skit samma! Passet gick bra i vilket fall och jag är nöjd. 🙂 Nu ska jag också gå ut och njuta av solen!

Hoppas att ni har en trevlig lördag i det fina vädret! 😍


I actually thought I would be alone in the gym today considering the nice weather, but there were actually some people in the gym anyway. However, there were ONLY men there, there were really no girls there today at all. You maybe see that in the pictures in the background? In fact, it’s a bit unusual at  the gym I trained at today, . Aja, what ever! The session went well in which case and I am satisfied. 🙂 Now I’ll also go out and enjoy the sun!

I hope that you have a nice Saturday in the nice weather! 😍

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Jag är för det mesta ensam tjej på gymet, iaf vid fria vikter. Så fort jag ser en enstaka tjej komma gåendes mot vikterna så tänker jag yes! Haha. Tycker det är synd, för jag kan inte låta bli att känna mig lite obekväm bland endast killar. Försöker ignorera det och köra på ändå!

  2. Rebecka

    Hej! Tack för en jättebra blogg!
    Jag undrar lite ang din bröstoperation. Är själv väldigt sugen på att göra det men det är självklart ett stort steg och tänkte bara fråga hur det kändes för dig, hur det känns nu, om du känner att det var värt det osv! Skulle uppskatta det jättemycket om du ville ta dig tiden att svara!
    Ha det bra!

Annons
stats