Vlogg 24 Maj 2017 | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Vlogg 24 Maj 2017

Här kommer lördags-vloggen!

Den här dagen har jag verkligen bara flängt runt överallt känns det som. Jag hade en SÅ bra dag dock och jag är verkligen tacksam över vilka fina människor som jag har i mitt liv.

Angående det jag sa om kroppsideal. Läste ni inlägget? Vill ni att jag ska göra typ en chit chat video och prata mer om detta ordentligt? Kommentera gärna!! Ni som läser min blogg har säkert redan sett detta inlägg dock men om ni inte har det så kan ni läsa det här (klick!!)

Hoppas att ni får en fortsatt bra lördagskväll nu, jag väntar fortfarande på att Jesper ska komma hem från jobbet så vi kan ha en mysig kväll vi med. <3

Kram

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats