Morsdag förberedelser | FITSPOORATION

FITSPOORATION

Annons

Morsdag förberedelser

FullSizeRenderJag & mami för typ 18 år sedan…

Hej finaste ni och happy mothers day!

Idag är det verkligen en perfekt dag för att bara mysa. Det är sjukt varmt och jag sitter här inne och svettas, det känns tur att vi har skugga på balkongen nu faktiskt. Hade solen legat på här idag så hade det blivit en bastu här inne… Jag menar, det är jättevarmt här redan nu och vi har ändå skugga. Jag har tagit bort inglasningen på balkongen helt och hållet också, annars hade det definitivt blivit bastu / växthus här! haha

Jag har bjudit över mamma och min syster hit vid 13:30 för en morsdagfika på balkongen så jag har ägnat de senaste 2 timmarna med att förbereda lite här hemma!


Hi sweeties and happy mothers day!

Today it’s really a perfect day to just cuddle. It’s super hot outside and I’m sitting in here and sweating, it’s good that we have a shadow on the balcony now actually. If the sun had been here on our balcony today, there would have been a sauna in here … I mean, it’s really hot here already and we still have shade. I have completely removed the glazing on the balcony, otherwise it would definitely have been a sauna / greenhouse here! haha

I have invited my mom and my sister here at 1:30pm for a mothersday coffee on the balcony so I have spent the last 2 hours preparing a little here at home!

P5281382 P5281409 P5281425

Jag tycker att det är mycket roligare att baka eget fika än att köpa färdigt i butiken. Så jag bestämde mig för att baka en kladdkaka till vårt fika. Den är i ugnen just nu och jag hoppas verkligen att den blir bra! Den är helt vegansk självklart och receptet finns här (klick!!) 


I think it’s a lot more fun to bake your own FIKA than to buy in the shop. So I decided to bake a mudcake for our fika. It’s in the oven right now and I really hope it will be great! It is completely vegan of course and the recipe is here (click!!)

Här är ett video RECEPT med!

P5281431 P5281434

Jag har självklart köpt 2 små presenter till mami med, jag tycker att hon förtjänar det. Det var svårt att fota buketten snyggt men visst är den fin? Vita rosor, rosa blommor och lite grönt. Jag tror att hon kommer att älska den!! 😍 Mamma gillar att ha lite “speciella” solglasögon med så jag ska ge henne dessa runda brillor med blått spegelglas. Jag själv skulle aldrig kunna rocka solglasögon som dessa, men mamma kan. COOLT!


I have of course bought 2 small gifts for Mami too, I think she deserves it. It was difficult to photograph the bouquet nicely but doesnt it look pretty? White roses, pink flowers and a little green. I think she will love it !! 😍 Mom likes to wear “special” sunglasses too so I’ll give her these round glasses with blue mirror glass. I myself could never rock sunglasses like these, but my mom can. COOL!

PicMonkey CollageFina älskade mamma. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. johanna

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten drogunduspellcaster@gmail.com din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 2. THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 3. mary

  Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig och också råd till någon som lider av civilproblemet. Han tog tillbaka mannen jag älskar och vårdar med hela mitt hjärta, En man som lämnade mig för en annan kvinna i bra 6 månader, med 2 barn, hoppades allt förlorat tills jag hittade Dr OGUNDU email online, som berättade för mig att allt kommer att bli bra . Han berättade för mig att min man kommer tillbaka om 2 dagar, jag är så underbar idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer att rekommendera dig mot liknande problem att kontakta Dr OGUNDU vem är pålitlig och rakt framåt kan du kontakta honom via e-post {drogunduspellcaster@gmail.com}
  Om du också behöver lösas i följande problem, kontakta honom så bra.
  1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) Kärlekstavling
  (3) Du vill bli promad på ditt kontor.
  (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
  (7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) om du inte kan uppfylla din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja din man
  (12) om du vill ha dina önskemål.
  (13) Graviditet stava för att bli gravid baby
  (14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett scenen
  (15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  Ännu är e-postadressen {drogunduspellcaster@gmail.com} omedelbart kontakta honom

Annons
stats